Brolægning i Odense og på hele Fyn

Vi sørger for at brolægningen bliver udført professionelt

brolaegning-2Er med til at give et rigtig flot udseende til din indkørsel eller terrasse. Vi har udført brolægning i mange år, og kan også hjælpe dig med gode ideer hvis du ikke er helt sikker på hvordan du gerne vil have din indkørsel eller andet skal se ud.

FlexMan udfører alle tænklige opgaver indenfor brolægning.
Brolægning omfatter alle former for granit, sten, klinker og beton belægninger, – terrasser, indkørsler, stier og haveanlæg.

Se eksempler på brolægning udført af FlexMan i vores galleri.
Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for, at overholde alle betingelser samt leveringstider.
Trænger de gamle fliser til at blive skiftet ud, indkørslen til at blive frisket op eller måske er det hele haven der trænger til en omgang.
kontakt FlexMan for et uforpligtende tilbud!

Hvad er brolægning?

Brolægning også kaldet “vejbefæstelse” udføres ved hjælp af større eller mindre sten, som placeres i et tyndt lag sand, med grus eller beton som underlag.

I gamle dage var sten af granit det mest benyttede materiale, i dag anvendes det meget mindre, blandt andet på grund af prisen, og fordi granitsten bliver meget glatte med tiden, og derfor er farlige for fodgængere og billister.

Indenfor brolægning er de mest almindelige belægninger de såkaldte SF-sten, Holmegårdsten ((tidl. Herregårdsten) fliser der er 14 x 21). Det er igen ved, at være oppe i tiden, at lægge granit og tegl, da det kun bliver smukkere med alderen, og samtidig kan tåle næsten al slags behandling. F.eks. så kan man højtryksrense dem, når de er sat til med alger, uden at de tager skade og så er de lige som nye igen.

Brolæggere har en uundværligt hjælpemiddel, som kaldes  brolæggerjomfru, som man indenfor brolægning benytter til at banke brostenene på plads, hvor de forinden er håndsat.