Anlægsgartner FlexMan tilbyder fliselægning på Fyn.

Lad os klare fliselægning i din indkørsel på Fyn

Anlægsgartner FlexMan er alsidigheden i egen person. Vi påtager os med stor glæde alle former for kvalificeret anlægsarbejde og vedligeholdelse i din have, herunder fliselægning i indkørsel. Med mere end 20 års erfaring i bagagen, og nu med selvstændig virksomhed, kan vi tilbyde vores kunder optimale løsninger i forbindelse med alle vedligeholdelses og anlægsopgaver – store som små.

Vores kundekreds omfatter i dag en lang række foreninger, virksomheder, private samt den offentlige sektor. Vi har ikke noget stort administrations apparat, hvilket kommer vores kunder til gode gennem et fornuftigt pris niveau, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Brolægningsarbejde, fliselægning i indkørsel, anlæg af bede og græsplæner, professionel hækklipning, træfældning overalt på Fyn og meget andet. Vores arbejde er præget af omhyggelighed, pålidelighed og stor ekspertise med baggrund i vores årelange erfaring – og så er vi selvfølgelig medlem af Danske Anlægsgartnere.

Anlægsgartner FlexMan med grønne fingre. Vi udfører 1. klasses fliselægning i din indkørsel på Fyn – med garanti

Anlægsgartner FlexMan er en af branchens mest alsidige anlægsgartnere. Vi løser alle udendørs opgaver, herunder også snerydning ved vintertiden samt vinduespudsning – og vi gør det med et smil. For os er ingen opgave for lille og ingen for stor.

Ved sommertide anlægger vi græsplæner, tilplanter bedene i din have og skaber store og små grønne oaser, hvor du og din familie kan slappe af. Vi påtager os også fliselægning i din indkørsel, anlægger terrasser og flisegange, kort sagt: alle former for solidt havearbejde.