Anlægsgartner FlexMan – jeres havemand og handyman i Odense og på Fyn. Ring og få et grønt tilbud

Trænger din have til fornyelse, oprydning og et nyt ansigt udadtil? Anlægsgartner FlexMan, havemand i Odense og på hele Fyn, tilbyder at give din have en ansigtsløftning, der vil pynte og lyse op. Vi er eksperter i anlægsarbejder, vedligeholdelse, reetablering, omforandring og omlægning, Vi opsætter hegn, udfører stubfræsning og træfældning, vi udfører fliselægning og renser jeres fliser – vi udfører kort sagt alle opgaver som havemand i Odense og på hele Fyn for både private, boligforeninger og institutioner.

Vi udfører kvalitetsbevidst gartnerarbejde med en finish ud over det sædvanlige, og vi stiller altid gerne vores ekspertise til rådighed og bistår i alle faser, herunder rådgivning, projektering, myndighedsspørgsmål og tilladelser m.m. og sikrer det ønskede resultat til aftalt tid. – uden at det behøver koste en bondegård.

Ring til os og lad os aflægge dig et besøg med henblik på tilbudsgivning, vi er klar til at tage fat på opgaverne. Anlægsgartner FlexMan – havemand i Odense og på hele Fyn – hviler aldrig på laurbærrene.

Lav en aftale med din nye havemand når græsset atter står grønt. Anlægsgartner FlexMan er klar

Der er altid snesevis af forskellige opgaver, der står på venteliste hos de fleste haveejere, ikke kun i højsæsonen, men året rundt. Lad Anlægsgartner FlexMan hjælpe jer og få for en gangs skyld også lidt tid tilovers til at nyde sommeren i haven. Vi tilbyder at udføre alle former for havearbejde – alt fra anlægsarbejder til almindelig vedligeholdelse, oprydning og forskønnelse.

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi som havemand i Odense og på hele Fyn kan være behjælpelig med. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere – din garanti for et korrekt udført håndværk.