Vinduespudsning

Vinduespolering Odense – Vinduespolering på hele fyn

Hos FlexMan sørger jeg for alt indenfor vinduespolering, om det er på fast eller ad hoc basis. Jeg leverer vinduespolering både til private, erhverv og institutioner.

Jeg pudser også inde og i højden!

Jeg vasker rammer og karme efter aftale.

Jeg har bl.a. haft eller har aftaler med følgende instutitioner:

 • Banker
 • Butikker
 • Fabrikker
 • Glasfacader
 • Hoteller
 • Højhuse (vinduespolering fra lift)
 • Idræts- og svømmehaller
 • Indkøbscentre
 • Institutioner
 • Kirker
 • Kontorbygninger
 • Plejehjem Skoler
 • Trappeopgange i ejer- og andelsboligforeninger

Så hvis du står og mangler en erfaren vinduespudser og er placeret på Fyn, så ring til FlexMan på 40 27 88 65 og så vil jeg give dig et uforpligtende tilbud.

Priseksempler:

1-plans villa / rækkehus fra 130 kr.
2-plans villa fra fra 200 kr.
Lejlighed fra 80 kr.
Landejendom fra 350 kr.
Slot / gods / herregård Kontakt for tilbud
Erhverv / Off. Bygninger Kontakt for tilbud

Ring og hør hvornår vi kører i dit område!

Hvor kører vi: Klik her for at få vist kort

Vinduespolering på FynVinduespolering Vinduespudsning på Fyn

Uanset om opgaven er stor eller lille, kan det betale sig, at vælge FlexMan, som samarbejdspartner. Du får en professionel vinduespudser og den nødvendige fleksibilitet. Jeg har mange års erfaring, inden for alle typer af erhverv.

For dem, som problemfrit ønsker rene vinduer, uden, at skulle bekymre sig, er en abonnementsordning hos FlexMan det helt rigtige. For at gøre det, så let og fleksibelt, som muligt, at få udført vinduespudsning, har jeg sammensat flere forskellige abonnementer, som dækker de oftest forekommende mønstre for vinduespudsning.

Når De laver en abonnementsaftale, med mig overtager jeg opgaven, og sørger for, at De får besøg af vinduespudseren med det aftalte interval – og kan enten komme helt automatisk eller kontakte Dem, når det er tid til, at lave en ny aftale.

De kan tegne abonnement hos FlexMan om vinduespudsning i 14, 30, 60 eller 90 dages interval. Ønsker De viduespudsning med større interval kan dette også lade sig gøre- kontakt mig for nærmere info.

Sådan fungerer det:
Skal vi kun udføre vinduespudsning udvendigt og kan vi komme rundt uden nøgle, klarer vi det helt automatisk og efterlader (udover rene ruder naturligvis) blot en hilsen i postkassen og eller den kan sendes via email.

Skal vi udføre vinduespudsning, såvel inde, som ude eller kræver udvendig vinduespudsning nøgle eller andre særlige forholdsregler, træffer vi aftale, om hvordan det nemmest lader sig gøre. Det kan enten være ved, at jeg  kommer, når der er nogen hjemme eller ved, at der lægges en nøgle på aftalt sted eller hos en nabo.

FlexMan kan også tilbyde, at opbevare en nøgle – men normalt først efter 2. vinduespudsning og kun hvis abonnementet kræver brug af nøgle. I givet fald vil nøglen blive mærket med et nummer, som kun optræder i vores system – uvedkommende vil derfor ikke have mulighed for, at gætte hvor nøglen hører til.

Ekstrapudsninger / ændring af intervallængde / flytning af pudsning:
Skal der holdes fest, på en bestemt dato eller er ruderne blot blevet særligt beskidte, før tid kan De efter eget valg flytte en enkelt vinduespudsning, fremrykke Deres normale ”abonnementspudsning” samt alle efterfølgende vinduespudsninger eller ganske enkelt bestille en ekstra vinduespudsning. Giv os besked mindst 3 dage før vi normalt ville komme og gerne før hvis det er muligt.

Som abonnent hos FlexMan med minimum 6 årlige vinduespudsninger, kan De også afbestille 1 vinduespudsning hvert år, f.eks. ved sommerferie eller lignende og dermed spare yderligere!

Ovenstående er naturligvis en gebyrfri service for Dem! Ekstra vinduespudsninger er til samme gode pris, som De i forvejen har hos mig og benyttes muligheden for den ene årlige afbestilling medfører det ikke reduktion i Deres rabatsats.

Større interval end hver 3. måned:
Ønsker De vinduespudsning med større interval end hver 3 måned kan det også lade sig gøre. Jeg kalder det ikke abonnement – men tilbyder alligevel, at holde øje med det for Dem. Vi kan kontakte Dem, når det er tid enten via telefon, mail eller sms.

De er naturligvis også velkommen til selv, at holde øje med det og kontakte os, når det igen er tid til vinduespudsning.